Kundomdömen

Skriv gärna ett omdöme om din vistelse då din upplevelse är viktig för oss!

Här finner du fler omdömen om oss

          

 

Tack för ett väl genomfört arrangemang och den goda servicen vi fick. Många har uttryckt sin uppskattning om äventyrscampen, maten och aktiviteterna. Och tur med vädret hade vi ju också! Vänliga hälsningar

Madeleine Bengtsson

Österlens folkhögskola

Vi hade verkligen en jättemysig dag och kommer säkert igen! Jag försöker just nu ta reda på aktiviteter som ungdomarna i klassen kan avsluta sin grundskoletid med (vår dotters klass som går i nian) och tänkte då genast på äventyrscampen. Hälsningar från en nöjd och glad födelsedagsfirare!

Lena-Britt Cato

Ville bara, lite sent, tacka för ett fantastiskt dygn som vi hade när ni ordnade svensexa 1/6. Den blivande brudgummen var helnöjd och alla hade det jättebra! Fint ordnat, trevlig personal ( René och Ida), mysigt ställe, jättebra frukost och framför allt roliga och mycket utmanande aktiviteter ( höghöjdsbana)! Vi är supernöjda och kommer definitivt att rekommendera er! Ett STORT TACK för två trevliga dagar på Äventyscampen. Och Renée, du är en klippa på att hantera ungdomar och se till att allt flyter! Alla var jättenöjda.

Hälsningar Klass 6c

Karstorpsskolan Lomma

Vill bara återkomma och tacka för ett fantastiskt trevligt upplägg och bemötande då vi hade vår femkamp hos er förra fredagen. Jag kommer att rekommendera Sövde Äventyrscamp till alla jag stöter på! Jimmy, som var den som styrde upp vår eftermiddag, var en jättetrevlig, lugn och kunnig kille med båda fötterna på jorden. Stort tack för en underbart trevlig eftermiddag!

Fantastiskt trevligt ordnat.Jag hade er son som hade hand om vårt lag och det gjorde han med bravur trevlig, duktig och med glimten i ögat. Vi vann det hela. Sänd ett tack också till din man som gjorde att allt blev så bra och de andra två guiderna som de andra lagen hade de var också mycket nöjda med dem. Vi är mycket nöjda och jag kan med varm hand rekommendera Äventyrscampen. Stort Tack

Bodil

Tack så jättemycket för 2 jätteroliga dagar hos er. Hälsa alla inblandade.

Marika Maathz

Ludvigsborgs Friskola klass 6

Jag vill än en gång tacka för gårdagen, det var en mycket lyckad dag på alla plan – roliga femkamper, bra guider och god mat! Jag har fått väldigt många positiva ord om gårdagen från resten av gänget och det vill jag därför tacka er för J! Jag kommer definitivt att rekommendera er vidare! Ha en fortsatt härlig dag!

Jennie Rietz

ADVOKATBYRÅN SIGEMAN & Co

Tack för god service och en härlig upplevelse på äventyrskampen!

Gustav Persson

Lärare i idrott & hälsa, massage och träningslära

Skulle med detta vilja tacka er för en underbar helg på Äventyrscampen! God frukost på morgonen följt av paintball, 10 kamp och volleyboll säger vi samtliga att det räckte mer än väl J Stort plus för personalen som var otroligt trevliga och kunniga. Vi ses garanterat igen !

Killarna från Kristianstad 26-28e Juni

Stort tack för helgens vistelse! Det gör vi gärna om 🙂 Utmärkt käk; Lasagnen var välkryddad och en supergod sallad till. Frullen lika mumsig med varma bullar 🙂 Spelrummet utfyllde syfte och vi had hur kul som helst och fick t o m till en träning efter en god natts sömn.

Birgitta

Swegon AB

Vi vil gerne sige 1000 tak for en fantastisk oplevelse med masser af hygge og dejlig atmosfære.. Vi vil helt sikkert anbefale aventyrcampen til folk i vores omgangskreds.

Nikhil Kapoor

Souchef 7-eleven

Ett STORT TACK! vill jag framföra från Innovationsavdelningen på Procordia. Vi är mycket nöjda med vår vistelse hos er förra veckan. Trevligt ställe, god mat och bra aktiviteter:) GLAD SOMMAR!

Jag vill bara tacka för en fantastiskt trevlig kväll igår. Killarna var väldigt duktiga och alla var så nöjda med kvällen

Linda

IKEA Services AB

Ett sent men stort tack för all din hjälp med vår dag hos er! Alla var nöjda och glada och vi hade en riktigt härlig och aktiv dag hos er! Hoppas att vi får anledning att komma tillbaks vid annat tillfälle. Önskar er en riktigt härlig sommar!

Pernilla Persson

Skolklass från Halmstad

Jag vill tacka för ett fint bemötande och trevliga och utmanande äventyr. Alla i vårt gäng var supernöjda och vädret gjorde ju inte dagen sämre. Vi lovar att komma tillbaka och besöka er.

Maria Persson

Stort tack för helgens vistelse! Det gör vi gärna om 🙂 Utmärkt käk; Lasagnen var välkryddad och en supergod sallad till. Frullen lika mumsig med varma bullar 🙂 Spelrummet utfyllde syfte och vi had hur kul som helst och fick t o m till en träning efter en god natts sömn.

Anders Dahlberg

BK Travel Solutions

Hej! Ett STORT TACK! vill jag framföra från Innovationsavdelningen på Procordia. Vi är mycket nöjda med vår vistelse hos er förra veckan. Trevligt ställe, god mat och bra aktiviteter:)

Pius

Kære Pia. Min datter og jeg siger mange tak for en herlig oplevelse! Det var meget professionelt, og vi følte os godt vejledt og i sikre hænder. Alt i alt en skøn oplevelse på et dejligt sted!

Signe Rejnhardt Olsen og Hanne Rejnhardt Andersen

Tusind tak for et fantastisk ophold. Vi havde det rigtig hyggeligt og I var en stor del af den glæde vi fik ud af vores ophold. Jeg har varmt anbefalet jer til alle omkring mig og er sikker på I får et par henvendelser i den kommende tid J.

Med venlig hilsen Reza

Ville bara tacka för en helt otroligt kul kväll hos er i fredags (8/5), tack för lånet av tipin!! Vi kommer gärna tillbaka och ”leker” !

Med vänlig hälsning Sanne Rudelius

Vi hade det jättebra.

Gert-Inge Ödhall

Printus Malmö

Tackar varmast för en trevlig dag och kväll!

Saki AB Svedala

Hej För ganska snart ett år sedan var jag (i egenskap av mamma) tillsammans med en nionde klass hos er och bodde över från en fredag till en lördag med er ”femkamp” som aktivitet. Detta var oerhört uppskattat på plats och därefter. Ungdomarna fick en fantastisk upplevelse som de hade glädje av i hela sitt sista skolår, TACK!

Linda Berggrensson

Hej! Jag vill än en gång tacka för gårdagen, det var en mycket lyckad dag på alla plan – roliga femkamper, bra guider och god mat! Jag har fått väldigt många positiva ord om gårdagen från resten av gänget och det vill jag därför tacka er för! Jag kommer definitivt att rekommendera er vidare! Ha en fortsatt härlig dag!

Jennie Rietz

Hej! Jag och ett gäng möhippetjejer var hos er för ett par veckor sedan på femkamp och höghöjdsbana. Jag vill framföra ett stort tack för att ni hjälpte till att göra dagen extra bra! Roliga aktiviteter, bra service och mycket trevlig personal. Jimmy var jätteduktig! Vänliga hälsningar

Ida och tjejerna

Absolut hade vi trevligt så det tackar vi för! Hade bra och på återseende!

Mvh Dennis

Ica Supermarket Karlssons Svedala

Ville bara tacka för en helt under bar dag på äventyrscampen den 6 Juni,

Mvh Katrin

Tack för att ni hjälpte till att göra vår fest så lyckad! Det är ett härligt ställe ni har med massor av spännande aktiviteter. När man sedan kombinerar det med ett supertrevligt bemötande så kan det inte bli annat än bra! Tack än en gång! Vi kommer tillbaka!

Thomas o Karin

Vi hade en mycket trevlig kväll och grillbuffén var perfekt. Hälsningar

Ingrid

S-Schakt AB Hörby

Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och rolig femkamp.

MVH Marita Sjöbo kommun Familjeförvaltningen-Piratenområdet Sjöbo

Vi hade en jättetrevlig kväll med god mat och rolig femkamp.

Tack för ett mycket lyckat äventyr, ett tack till en duktig instruktör. Lita på att vi kommer tillbaks nästa år.

Per-Anders

Jag skulle bara vilja tacka så mycket för en fantastisk dag och hoppas att vi får möjlighet att komma tillbaka till campen inom en snar framtid!

Magnus Andersson

Vill bara återkomma och tacka för ett fantastiskt trevligt upplägg och bemötande då vi hade vår femkamp hos er förra fredagen. Jag kommer att rekommendera Sövde Äventyrscamp till alla jag stöter på! Jimmy, som var den som styrde upp vår eftermiddag, var en jättetrevlig, lugn och kunnig kille med båda fötterna på jorden. Stort tack för en underbart trevlig eftermiddag!

Annica Immonen

Trygg-Hansa

Tusen tack !! för en supertrevlig kväll hos er i fredags. Allting var verkligen toppen, trevligt bemötande o god mat. Kunde inte bli bättre

Birgitta Svensson

Swegon AB, Tomelilla

Äventyrscampen i Sövde

Snogeholmsvägen 1241-9
Golfbanan/reception: 0416-16086
Vid brådskande ärende:
0705-512512 (ej förfrågning/bokning)

Förfrågan/bokning

tel.nr: 0416-10611
Må-Fr 09:00-16:30
Mail: info@aventyrscampen.se

Öppettider

Event och arrangemang kan bokas Feb - Nov
Se dropin golfernas öppetider
Midsommarafton stängt!

Äventyrscampen