Privatpersoner

För er som vill hitta på något roligt med era nära

Kompisgäng, familjeträffar & Klassjubileum

Halvdagspaket 1

}

Eftermiddag - kväll

Halvdagspaket 2

}

Eftermiddag + övernattning

Halvdagspaket 3

}

Eftermiddag - kväll

Cykelpaket 1

}

Heldag + övernattning

Upptäck Fyledalen på mountainbike! Unik och fridfull natur med böljande omväxlande skånskt landskap väntar på dig.

Skolpaket

Skolpaket 1

}

Heldag ink övernattning

Skolpaket 2

}

Heldag ink övernattning

Skolpaket 3

}

1½ dag ink övernattning

Skolpaket 4

}

1½ dag ink övernattning

Skolpaket 5

}

1½ dag ink övernattning

Skolpaket 6

}

1½ dag ink övernattning

Skolpaket 7

}

Heldag

Passande tillfällen

För inspiration se nedan eller välj bland våra paket ovan

Fotbollsläger

Perfekt för att få sammanhållning i ett lag är att ordna aktiviteter där måste samarbeta, peppa varandra och ha kul tillsammans. Vi har även tillgång till en beachplan där man kan spela fotboll, volleyboll eller handboll.

Möhippa

Vi gör er möhippa till en minnesvärd dag för er vän. En möhippa brukar innehålla action, spänning och avkoppling.

Svensexa

Vi gör er svensexa till en minnesvärd dag för er vän. En svensexa brukar innehålla action, spänning och avkoppling.

Klassresa

Skolresa till oss är väldigt populärt och uppskattat. Allt från några timmar till tvådagars äventyr. Måltider kan beställas eller så kan man välja att fixa en del eller all förtäring på egen hand.

Klassträff

Idealiska platsen för en klassträff. Återse era klasskompisar en hel dag med aktiviteter, måltider, ta med gamla foto och berätta om minnen från skoltiden. Är ni likadana nu som ni var förr. Vad jobbar alla med? Ja, frågorna är många och ni hinner med att umgås med alla om ni sammanstrålar över en hel dag.

Konfirmationsläger

Att förlägga konfirmationslägret hos oss har blivit väldigt uppskattat. Man kan välja att köra halvdag/heldag eller tvådagarsläger. Vi ordnar aktiviteter, förtäring och det finns även tillgång till lokal för teori under lägret.

Kompisgäng

Gör något annorlunda med era kompisar – kom ut till oss och roa er med våra aktiviteter. Här kan ni utmana varandra i 60 olika aktiviteter. Allt från tuffa mångkamper, utmaningar eller kluriga samarbetsövningar.

Bad & Bastu

Koppla av i vår mysiga avdelning för bastu och bad. Bastun är vedeldad och rymmer ca 10-12 personer, badtunna ligger nedsänkt i den anslutande terrassen alldeles utanför bastutunnan och har plats för ca 8-10 personer.

Bröllop

Bröllop på Äventyrscampen! Att gifta sig utomhus under blå himmel är väl något av ett drömbröllop! Vi startar dagen med lite aktiviteter för alla bröllopsgäster så att alla lär känna varandra och innan middagen serveras så förrättas vigseln.

Äventyrscampen i Sövde

Snogeholmsvägen 1241-9
Golfbanan/reception: 0416-16086
Vid brådskande ärende:
0705-512512 (ej förfrågning/bokning)

Förfrågan/bokning

tel.nr: 0416-10611
Må-Fr 09:00-16:30
Mail: info@aventyrscampen.se

Öppettider

Event och arrangemang kan bokas Feb - Nov
Se dropin golfernas öppetider Här
Midsommarafton stängt!

Äventyrscampen
 • Halvdagspaket 1

  Passar grupper med 10-200 personer

  12:00 Lunch* Dagens
  13:00 Tiokamp (5 grenar)  
  15:00 Eftermiddagsfika* Kaffe/te o kanelsnäcka
  15:30 Tiokamp (5 grenar)  
  17:00 Golfaktivitet  
  18:30 Middag* Grillmeny + kaffe o kaka

  Pris

  Inkl förtäring 1015:-
  Exkl förtäring 530:- OBS all förtäring markerad med * utgår
 • Halvdagspaket 2 – logi i vandrarhem

  Passar grupper med 10-40 personer

  12:00 Lunch* Dagens
  13:00 Tiokamp (5 grenar)  
  15:00 Eftermiddagsfika* Kaffe/te o kanelsnäcka
  15:30 Tiokamp (5 grenar)  
  17:00 Golfaktivitet  
  18:30 Middag* Grillmeny + kaffe o kaka
  19.30 Bad & bastu  + Spelhall  
    Logi, 4-bäddsrum, 10 rum, inkl. frukost
  08.30 Frukost  
  10.00 Utcheckning  

  Pris

  Inkl förtäring

  1635:-

  Exkl förtäring 1130:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Halvdagspaket 3 – logi i trätält

  Passar grupper med 10-50 personer

  12:00 Lunch Dagens
  12:30 Aktivitet  
  15:00 Eftermiddagsfika Kaffe/te o kanelsnäcka
  15:30 Aktivitet  
  18:30 Middag Grillmeny + kaffe o kaka
  19.30 Bad & bastu + Spelhall  
    Logi, tälthyddor 5 hyddor á 10 personer
  08.30 Frukost  
  10.00 Utcheckning  

  Pris

  Inkl förtäring 1515:-
  Exkl förtäring 1055:- Egen förtäring medtages

  Välj bland följande aktiviteter:
  Observera tidsåtgång på de olika aktiviteterna!! Möjlig aktivitetstid 5,0 tim enligt paket

  Femkamp 1,5 tim 10-200 personer;
  Sjukamp 2,0 tim 10-200 personer
  Tiokamp 3,5 tim 10-200 personer
  Golfaktivitet 1,5 tim 10-200 personer
  Höghöjd/Linbana 2,0 tim 12 personer
  Paintball 3,0 tim Max 25 personer
  Bumperball 1,5 tim 10-24 personer
  Linbana 1,0 tim 12 personer
  Klättervägg 1,0 tim 12 personer
  Flottbygge 2,0 tim 10-25 personer

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för
  förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Upptäck Fyledalen/Snogeholm på cykel

  Upptäck Fyledalen som skapades under inlandsisen. Nere i dalen väntar en värld fylld av grönska och spännande djurliv. Här rinner även Fyleån stilla fram. Vidare kommer ni även att uppleva det böljande skånska åkerlandskapet. Här möter ni gårdar, slott, kyrkor och lokala producenter.

  Dag 1
  10:00 ankomst utlämning av cyklar, genomgång av cyklarna. Du får kartor och beskrivning var dagen cykeltur ska gå. Du har möjlighet att checka in ev. medhavd mat och packning i våra utrymmen och kylar.

  10:45 Cykelturen börjar mot Glass-recycling och Glashyttans orangeri där träffar ni glasmästaren som återvinner returglas och ni får uppleva vackra föremål som skapas av returglas. På deras café-bistro serveras förmiddagsfika.

  Öppet
  Tors-sön 1 april -31 maj 11-17.
  Ons-mån 1 juni-31 okt 11-17

  Vidare mot Fyledalen och möter det magiska landskapet. En fridfull miljö med sina odlade fält, boskapsdjur och landsbygdsliv. Cykelturen går genom små byar längs vägen. Andra målet på resan är över den öppna terrängen i Fyledalens botten. I sluttningen finns flera framspringande vattenkällor, bland annat Vitabäckskällan. De branta sluttningarna och dalens platta botten gröptes ur av smältvatten från inlandsisen.

  I Eriksdal cyklar ni förbi stenbrott med kvarts som är lika lös som den var för 200 miljoner år sedan. Öster om ligger Kurremölla, en geologisk sensation på 1800-talet. Här fann man kol med fossiler av blad, kottar och nötter från ginkoträd. I marken finns också rikligt med järnmineral. På Fyleverken i Fyledalen har det brutits kvartssand – ett par hundra meter från byn Eriksdal – sedan 1938. Sanden är unik eftersom den till 99,5 procent består av mineralen kvarts. Sanden torkas och mals ner till mjöl och används bland annat till cement, takpannor och filter för vatten och luft.

  Ni kommer också att passera en del kyrkor på vägen som är från 1100-talet. Kyrkorna går i romansk stil. Kyrkorna är inte alltid öppna men vackra att se exteriört.

  Fyledalen kan knappt anas när man färdas i det böljande odlingslandskapet som omger dalgången. Men nere i dalen väntar en värld fylld av grönska och spännande djurliv. Vägen ner i dalen slingrar sig genom de branta, skogsklädda sluttningarna. Nere i dalens botten breder betesmarkerna ut sig med den stilla Fyleån i mitten. I dalen har ljuden från trafiken tystnat, nu är det naturen som gör sig hörd.

  Ni kan t.ex. höra en näktergal som kämpar mot lövgrodornas kör (infaller under april till juni) när skymningen faller en vårkväll. Eller kronhjortens uråldriga brunstläte (september) i dimman sent på höstkvällen. Fyledalen bjuder på upplevelser för alla sinnen. En glimt av den grönskimrande sandödlan på den torra banvallen, en örns majestätiska flykt över dalen eller ett silverstänk från öringen i åns mörka vatten. I dalen finns ett nätverk av skogsvägar att upptäcka till fots eller med cykel.

  Mot slutet av er resa kommer ni att passera Sövde Musteri. Där finns det möjlighet att köpa Bonny Håkanssons olika drycker som han framställer i sitt unika musteri som vunnit många utmärkelser.

  ÄPPLEBRANDY, ÄPPLEMUST, DISCOVERY, GRAVENSTEINER, PIGEONETTE, PÄRONMUST, ÄPPLECIDER, ÄPPLESIDER, ÄPPLEGLÖGG, FLÄDERDRYCK, BORDSVATTEN och RABARBERDRYCK

  17:00-19:00 Återkomst till campen incheckning. Du får vårt lokalproducerade köttlåda och goda tillbehör som ni själv grillar/bakar över öppen eld. Avsluta kvällen med valfri golfaktivitet Äventyrsgolf, Frisbeegolf eller Fotbollsgolf

  Distans ca 50 km

  Dag 2

  8.30 Efter en god natts sömn och frukostbuffé så väntar en kortcykeltur genom gods och skogslandskap till Snogeholmssjön/Sövdesjön. Här gör ni stopp för lunch och grillar medhavd grillpaket. Åter tillbaka till Äventyrscampen och hemresa.

  Distans ca 30 km

  Kläder efter väder. Vi har ponchos om ni glömmer regnkläder.

  Praktisk information

  Att alltid tänka på när Du vistas i naturen. – Stör inte djurlivet. Om Du har hund, håll den alltid kopplad. Gå ej nära fågelbon, gryt och lyor. – Visa hänsyn mot andra som vistas i naturen, väsnas ej onödigt mycket. – Var rädd om mark och vegetation, bryt ej kvistar av träd och buskar. – Plocka inte blommor, gräs och mossor, njut av dem där de växer istället. Våra turer går delvis genom naturreservat där det dessutom är förbjudet att plocka växter. – Håll naturen ren, lämna aldrig skräp efter Dig, det är så lätt att ta det med sig tillbaka till en soptunna. – Gör inte upp eld utanför iordningställda grillplatser och använd inte engångsgrillar i naturen. – Möter ni hästar stanna och låt hästen passera. Ta hänsyn till vandrare. Cykeln: 30 växlad Mountainbike Treek. Storlekar: 17,5” + 18,5” + 19,5” + 21,5”. På de större modellerna så finns det packväskor och på vissa finns det väska på styret. Avdrag vid egen cykel 100: -/dag På boendet kan ni torka era ev blöta kläder på torkelement på toaletten. Det finns även tvättmaskin på boendet.

  Stuga med spabad

  Dag 1: 2250:- pp
  Dag 2: 490:- pp


  Ingår dag 1

  Stuga med spabad
  Cykel & hjälm
  Lås till cykeln
  Karta Fyledalen
  Filt
  Lagningsset
  Förmiddagsfika
  Gofika Fyledalen
  Matpaket
  Grilllåda till kvällen
  Kol och tänd
  Frukost


  Tillägg dag 2

  Karta Snogeholm
  Grillpaket
  Kol & tänd
  Cykel med hjälm
  Lås till cykel
  Filt
  Lagnings set

  Lägenhet

  Dag 1: 1750:- pp
  Dag 2: 490:- pp


  Ingår dag 1

  Stuga med spabad
  Cykel & hjälm
  Lås till cykeln
  Karta Fyledalen
  Filt
  Lagningsset
  Förmiddagsfika
  Gofika Fyledalen
  Matpaket
  Grilllåda till kvällen
  Kol och tänd
  Frukost


  Tillägg dag 2

  Karta Snogeholm
  Grillpaket
  Kol & tänd
  Cykel med hjälm
  Lås till cykel
  Filt
  Lagnings set

  Trätält

  Dag 1: 1150:- pp
  Dag 2: 490:- pp


  Ingår dag 1

  Stuga med spabad
  Cykel & hjälm
  Lås till cykeln
  Karta Fyledalen
  Filt
  Lagningsset
  Förmiddagsfika
  Gofika Fyledalen
  Matpaket
  Grilllåda till kvällen
  Kol och tänd
  Frukost


  Tillägg dag 2

  Karta Snogeholm
  Grillpaket
  Kol & tänd
  Cykel med hjälm
  Lås till cykel
  Filt
  Lagnings set

 • Skolpaket 1 – logi vandrarhem

  Passar grupper upp till 40 personer

  09.30 Incheckning vandrarhem, 4-bäddsrum
  10.00 Tiokamp, 5 grenar
  12.00  Dagens lunch *
  13.00 Tiokamp, 5 grenar
  15.00  Kaffe/saft o kanelsnäcka *
  15.30 Golfaktivitet
  18.00  Kycklinggrill m pasta o tillbehör *
  08.30 Frukost
  09.00 Slutstäd/utcheckning

  Pris

  Inkl förtäring 1029:-
  Exkl förtäring 720:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  ev. tillägg

  Slutstädning 170 kr/rum
  Lakanset 125 kr/set

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för
  förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Skolpaket 2 – logi trätält

  Passar grupper med 10-50 personer

  09:30 Inkvartering trätält, 5 tält á 10 p
  10:00 Tiokamp, 5 grenar
  12:00  Dagens lunch *
  13:00 Tiokamp, 5 grenar
  15:00  Kaffe/saft o kanelsnäcka *
  15:30 Golfaktivitet
  18:00 Kycklinggrill m pasta o tillbehör *
  08:30 Frukost
  09:30 Utkvartering från tälten

  Pris

  Inkl förtäring 1275:-
  Exkl förtäring 825:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Skolpaket 3 – logi vandrarhem

  Passar grupper upp till 40 personer

  09.30 Incheckning vandrarhem, 4-bäddsrum
  10.00 Tiokamp, 5 grenar
  12.00  Dagens lunch*
  13.00 Tiokamp, 5 grenar
  15.00  Kaffe/saft o kanelsnäcka*
  15.30 Bumperball
  18.00  Kycklinggrill m pasta o tillbehör*
  08.30 Frukost
  09.30 Slutstäd, utcheckning
  10.00 Linbana + beachvolleyboll
  12.00 Lunch*
  13.00 Avslut

  Pris

  Inkl förtäring 1400:-
  Exkl förtäring 960:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  ev. tillägg

  Slutstädning 170 kr/rum
  Lakanset 125 kr/set

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Skolpaket 4 – logi trätält

  Passar grupper med 10-50 personer

  09:30 Inkvartering trätält, 5 tält á 10 personer
  10:00 Tiokamp, 5 grenar
  12:00  Dagens lunch *
  13:00 Tiokamp, 5 grenar
  15:00  Kaffe/saft o kanelsnäcka *
  15:30 Bumperball
  18:00  Kycklinggrill m pasta o tillbehör *
  08:30 Frukost
  09:30 Utkvartering från tälten
  10:00 Linbana + beachvolleyboll
  12:00 Lunch *
  13:00 Avslut

  Pris

  Inkl förtäring 1275:-
  Exkl förtäring 825:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Skolpaket 5 – logi vandrarhem

  Passar grupper upp till 30 personer

  09:30 Incheckning vandrarhem, 4-bäddsrum
  10:00 Kanotäventyr inkl: baguetter, teamövningar
  15:00  Kaffe/saft o kanelsnäcka *
  15:30 Bumperball
  18:00  Kycklinggrill m pasta o tillbehör *
  08:30 Frukost
  09:30 Slutstäd, utcheckning
  10:00 Linbana + beachvolleyboll
  12:00 Lunch *
  13:00 Avslut

  Pris

  Inkl förtäring 1430:-
  Exkl förtäring 1125:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  OBS! Simkunnighet krav

  ev. tillägg

  Slutstädning 170 kr/rum
  Lakanset 125 kr/set

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Skolpaket 6 – logi trätält

  Passar grupper upp till 40 personer

  09.30 Inkvartering trätält, 5 tält á 10 personer
  10.00 Kanotäventyr inkl. baguetter, teamövningar
  15.00  Kaffe/saft o kanelsnäcka *
  15.30 Bumperball
  18.00  Kycklinggrill m pasta o tillbehör *
  08.30 Frukost
  09.30 Utkvartering från tälten
  10.00 Linbana + beachvolleyboll
  12.00 AVSLUT

  Pris

  Inkl förtäring 1160:-
  Exkl förtäring 950:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  OBS! Simkunnighet krav

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Skolpaket 7

  Passar grupper mellan 10-150 personer

  10.00 Ankomst
  10.30 Tiokamp, 5 grenar
  12.00  Dagens lunch *
  13.00 Tiokamp, 5 grenar
  15.00  Kaffe/saft o kanelsnäcka *
  15.30 AVSLUT

  Pris

  Inkl förtäring 500:-
  Exkl förtäring 370:- OBS all förtäring markerad med * utgår

  Vid fler deltagare än angivet – kontakta Äventyrscampen för förslag på upplägg, info@aventyrscampen.se

 • Fotbollsläger

  För fotbolls/handbolls/brottnings- m.m. läger. Perfekt för att få sammanhållning i ett lag är att ordna aktiviteter där måste samarbeta, peppa varandra och ha kul tillsammans.

  Vi har även tillgång till en beachplan där man kan spela fotboll, volleyboll eller handboll. För fotbollslag kan man även lägga in träningspass på Sövde fotbollsplaner, bara ca 10 minuters promenad från Äventyrscampen.

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Möhippa

  Vi gör er möhippa till en minnesvärd dag för er vän. En möhippa brukar innehålla action, spänning och avkoppling. Eller varför inte utmana er i vår tuffa höghöjdsbana eller spela några timmar paintball. Tjejer gillar också paintball!!

  Avsluta dagen med att låta bruden få en alldeles egen gren – backstapling – Ni hejar på och peppar efter bästa förmåga medan er kompis med darriga ben staplar sig uppåt tills hon nått 8 meter. Är Ni ute efter mera mys så kan vi rekommendera vår vedeldade bastu och eluppvärmda badtunna. Där kan man sitta o bara koppla av efter en dag full med aktiviteter och ståhej.

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Svensexa

  Vi gör er svensexa till en minnesvärd dag för er vän. En svensexa brukar innehålla action, spänning och avkoppling. Vi kan rekommendera våra mångkamper eller bumberball som är mycket populära. Eller varför inte utmana er i vår tuffa höghöjdsbana eller spela några timmar paintball. Avsluta dagen med att låta svennen få en alldeles egen gren – backstapling – Ni hejar på och peppar efter bästa förmåga medan er kompis med darriga ben staplar sig uppåt tills han nått 8 meter.

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Skolresa

  Skolresa till oss är väldigt populärt och uppskattat. Allt från några timmar till tvådagars äventyr. Måltider kan beställas eller så kan man välja att fixa en del eller all förtäring på egen hand. Ni kan få tillgång till vårt vandrarhemskök eller låna grillar som finns på vårt område. Logi i vandrarhem eller tälthyddor På kvällen kan ni själva fixa till en disco-afton i spelhallen. Här finns även pingisbord och två biljardbord. Soffhörnor för spel och umgänge eller bara ”hänga”.

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Klassåterträff

  Idealiska platsen för en klassträff. Återse era klasskompisar en hel dag med aktiviteter, måltider, ta med gamla foto och berätta om minnen från skoltiden. Är ni likadana nu som ni var förr. Vad jobbar alla med? Ja, frågorna är många och ni hinner med att umgås med alla om ni sammanstrålar över en hel dag. På kvällen spelar ni nostalgi-musik och snackar ännu mer minnen. Varför inte bjuda in någon gammal lärare också? Ha roligt precis hela dagen och kvällen och natten!

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Konfirmationsläger

  Att förlägga konfirmationslägret hos oss har blivit väldigt uppskattat. Man kan välja att köra halvdag/heldag eller tvådagarsläger. Vi ordnar aktiviteter, förtäring och det finns även tillgång till lokal för teori under lägret.

  Ungdomarna knyts samman som grupp och både ledare och ungdomar får en trevlig gemensam upplevelse.

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Kompisgäng

  Gör något annorlunda med era kompisar – kom ut till oss och roa er med våra aktiviteter. Här kan ni utmana varandra i 60 olika aktiviteter. Allt från tuffa mångkamper, utmaningar eller kluriga samarbetsövningar.

  Är det svårt att välja? Maila oss på info@aventyrscampen.se med så mycket information som möjligt, storlek på gruppen, ev budget och den tid Ni vill spendera hos oss så hjälper vi er att sammanställa ett bra program.

  Minimiantal 6 personer
  Hur länge ni vill vara hos oss bestämmer helt enkelt ni själva!

 • Bad & Bastu

  Koppla av i vår mysiga avdelning för bastu och bad. Bastun är vedeldad och rymmer ca 10-12 personer, badtunna ligger nedsänkt i den anslutande terrassen alldeles utanför bastutunnan och har plats för ca 8-10 personer.

  I direkt anslutning finns det dusch och omklädningsrum och på terrassen finns det långbord och bänkar där man kan sitta och äta lite gott tilltugg.
  Låter det trevligt? Ring och boka!
  Tid ca 2 timmar.

 • Bröllop

  Bröllop på Äventyrscampen! Att gifta sig utomhus under blå himmel är väl något av ett drömbröllop! Vi startar dagen med lite aktiviteter för alla bröllopsgäster så att alla lär känna varandra och innan middagen serveras så förrättas vigseln.

  Det blir oerhört romantiskt och vackert, samtidigt som det är avslappnat och inte superhögtidligt. Ni äter sedan bröllopsmiddagen i vår lappkåta, som Ni själva pyntat och dekorerat med blommor och ljus och vad Ni själva önskar ha. Vi kan ordna musikunderhållning genom att hyra in någon av våra duktiga trubadurer.

 • Drop in-aktiviteter

  April – Maj Måndag – Fredag Förhandsbokning
  April – Maj Lördag – Söndag 11:00 – 18:00
  Juni – Augusti Måndag – Söndag 10:00 – 20:00
  September – Oktober Måndag – Fredag Förhandsbokning
  September – Oktober Lördag – Söndag 11:00 – 18:00
  November – Mars Måndag – Söndag Stängt

  OBS!
  Midsommarafton – stängt
  Midsommardagen – 11:00-18:00
  Andra tider än ovanstående enligt överenskommelse