Företag

Vi har allt för både det lilla och stora företaget

Boka ditt evenemang idag

 • Lilla konferenspaketet
  Ingen övernattning
  10-50 deltagare
  09.15-15.30
  Dagen börjar med enkel frukost, därefter konferens på förmiddagen. Ni serveras sedan dagens lunch innan ni påbörjar eftermiddagens
  Mer information
 • Stora Konferenspaketet
  Ingen övernattning
  10-50 deltagare
  9.15 - ca 20.00
  Dagen börjar med enkel frukost, därefter för- och eftermiddags- konferens med avbrott för lunch.
  Mer information
 • Tvådagars konferenspaket
  Logi i vandrarhem
  10-40 deltagare
  9.45 - Dag 2 15.00
  Heldagskonferens med avbrott för lunch och fika, sedan aktiverar ni er och avslutar dagen i vår mysiga lappkåta med en läcker grillmeny.
  Mer information
 • Frisbeegolf
  Lilla kickoffpaketet
  Ingen övernattning
  Från 6 deltagare
  9.45-15.30
  Perfekt om ni inte har behov av konferens utan vill mer ut o ha kul med arbetskamraterna. Lunch och fika ingår.
  Mer information
 • Stora kickoffpaketet
  Ingen övernattning
  Från 10 deltagare
  10.15 - ca 20.00
  Vill ni ha mer ut av dagen väljer ni detta paket, ingen konferens men däremot aktiviteter hela dagen som
  Mer information
 • Stora actionpaketet
  Ingen övernattning
  från 8 deltagare
  9.30 - ca 19.00
  För gruppen som gillar högt tempo och tuffa aktiviteter. Heldag inklusive förtäring, fika och avslutning med grillmeny
  Mer information
 • höghöjdsbana sjöbo
  Lilla actionpaketet
  Ingen övernattning
  6-30 deltagare
  9.30 - 15.00
  För gruppen som gillar tuffare utmaningar. Lunch ingår och På eftermiddagen en femkamp med fysiska grenar (går naturligtvis att byta ut till lugnare om man vill)
  Mer information
 • Utmaningspaketet
  Ingen övernattning
  Från 6 deltagare
  10.00 - ca 16.30
  Ni indelas i grupper som tävlar mot varandra.Ni fixar även er egen lunch, grill finns att låna. Utekök med kylar finns för förvaringav kylvaror. Man kan även beställa dagens lunch om man föredrar det.
  Mer information

Passande tillfällen

För inspiration se nedan eller välj bland våra paket ovan

 • Kickoff

  Kickoff för företaget som vill knyta personalen närmare varandra på ett lättsamt sätt. Vi sätter ihop er kickoff med till exempel konferens, aktiviteter, måltider och teamövningar. Komponera er kickoff själva eller välj bland våra konferens/kickoff/hel-eller halvdagspaket för att få tips på upplägg.

 • Bad & Bastu

  Koppla av i vår mysiga avdelning för bastu och bad. Bastun är vedeldad och rymmer ca 10-12 personer, badtunna ligger nedsänkt i den anslutande terrassen alldeles utanför bastutunnan och har plats för ca 8-10 personer. Bad/bastu kan bokas till våra paket om man valt något av dom.

 • Samarbete

  Samarbetsövningar under några timmar är idealiskt för företaget som skall lära känna varandra och ha aktiviteter tillsammans. Vikten läggs på att man får lära känna sina arbetskamrater i en ny miljö och upptäcker nya positiva sidor hos varandra. Komponera er dag själva eller se våra konferens/kickoff eller halv- och heldagspaket för att få tips på upplägg.

 • Konferenser

  Ni har konferens i vår fräscha konferenslokal. Nya mjuka stolsdynor för långa konferenser finns såklart. Här har ni även tillgång till projektor, whiteboard, blädderblock, papper och pennor. Komponera er dag själva eller se våra konferenspaket för att få tips på upplägg.

 • Grillkväll

  Under lite kyliga sommarkvällar kan man gå in och sätta sig i någon av våra mysiga lappkåtor. Vi har två stycken, varav den ena klarar ca 40-50 personer och den större 80-100 personer. Tack vare kåtans utformning och omfång känns de dock aldrig för stora även om gruppen är liten. I den mindre kåtan finns en värmekamin som ger riktigt go värme och hög mysfaktor.

 • Vi kommer till er

  Om ni har svårt att ta er ut till oss så kommer vi till er (tänk på att detta bör bokas i mycket god tid). Vi kan genomföra bumperball (fotbollsplan, gräs eller konstgräs eller idrottshall) eller mångkamper (större yta gräsyta eller större inomhuslokal) som är mobila aktiviteter.

 • Underhållning

  Vi har flera alternativ till att ordna musik för att förhöja stämningen på Er grillkväll. Trubadur: Vi har flera olika trubadurer som spelar för oss (mycket duktiga). Vi kan köra sånglekar och allsång, allt vad Ni känner för. Speltid ca 3×45 minuter.

 • Företagsfest

  Företagsfesten ordnar vi – till exempel: Heldag med lunch – aktiviteter – fika – aktiviteter – och avslutning med grillkväll i lappkåtan. Se gärna våra förslag på upplägg bland våra paket för att få prisbild om ni inte föredrar att komponera dagen själva.

Äventyrscampen i Sövde

Snogeholmsvägen 1241-9
Golfbanan/reception: 0416-16086
Vid brådskande ärende:
0705-512512 (ej förfrågning/bokning)

Förfrågan/bokning

tel.nr: 0416-10611(växel)
Må-Fr 09:00-12:00
Mail: info@aventyrscampen.se

Öppettider

Event och arrangemang kan bokas Feb - Nov
Se dropin golfernas öppetider Se öppetider
Midsommarafton stängt!

Äventyrscampen i Sövde