Äventyrsbana

395:- pp

Sveriges första och enda 12 meter höga äventyrsbana som består av 3 nivåer och har totalt 36 olika stationer. En helt unik konstruktion, den enda i Sverige .

Utmana dig själv i vår höghöjdbana!! Här klättrar du i nät, går på vipbrädor, balanserar på rep, klättervägg, stigbyglar, broar m.m.

Det är en härlig utsikt över skogen och dammen som ligger alldeles intill höghöjdsbanan. Om kompisen hellre går på den lägre nivån kan man ändå utföra upplevelsen tillsammans även om man själv vill utmana sig och gå på den högre nivån.

 
Vi prioriterar säkerheten högt och innan gruppen går upp i banan har våra utbildade instruktörer en säkerhetsgenomgång med er. De har hela tiden översikt över er under tiden som ni går banan.

Hur bokar man?

Det är väldigt enkelt. Ni bokar och betalar direkt på vår hemsida. Datum och starttider finns inlagda på hemsidan på vår online-bokning och ni får direkt besked på om det finns lediga tider på det datum ni önskar.

Skulle det mot förmodan inte finnas någon ledig tid – kontakta oss på kontoret info@aventyrscampen.se så kanske vi kan hitta en annan lösning.

När ni sedan kommer till Äventyrscampen och parkerat följer ni skyltarna som visar er bort till Äventyrsbanan. Ni lämnar er bokningsbekräftelse till ansvarig guide som tar emot er. Ni kommer att få säkerhetsutrustning och hjälm som guiderna hjälper er med och därefter blir det säkerhetsgenomgång. Sen är det bara att utmana sig och börja klättra i banan –

(Tips! Ett toalettbesök innan ni börjar gå banan är inte fel – det är lite besvärligt om man behöver när man är på ex.vis 3,e nivån. Toaletter finns i receptionen)

Var i god tid innan den starttid ni valt, vi startar på rätt tid.

 
Vilka får gå banan?

Det finns 3 olika nivåer:

Grön bana: Lite enklare hinder. Åldersgräns 10-11 år i vuxens sällskap (1 vuxen, 1 barn)

Blå bana: Medelsvåra hinder

Röd/svart bana: Högsta nivån. Svåra till riktigt svåra hinder. Det finns alternativa vägar att gå om man inte vill ta de allra tuffaste svårigheterna.

Kan man ta sig till Äventyrscampen kommunalt?

Ja, delvis. Det finns busshållplats i Sövde by. Därifrån tar det ca 10 minuter att gå genom skogen till Äventyrscampen. Till vänster om Sövde Musteri finns denna stig som leder till campen och ni kommer att komma direkt fram till Äventyrsbanan när ni kommer fram. Följ gula prickar genom skogen.

Äventyrscampen