Kanotäventyr

Kanotäventyr

495:- pp

Vi utgår från Sövdesjöns strand där kanoterna ligger uppställda och klara. Information om båtvett och instruktioner ges av våra guider och flytvästar är obligatoriskt. Guiderna är vana paddlare och är med under hela kanotfärden.

Man är två st i varje kanot och vi paddlar första delen av äventyret en stund på Sövdesjön innan vi viker av mot Klingavallsån. Under lummiga grenar och i härlig natur paddlar vi lugnt och fint ett par kilometer. Vi stannar till på rastplatsen där vi pausar och fika.
Dryck och fika ingår när man bokar kanotäventyr.

Ni kommer att genomföra lite enklare aktiviteter medan vi är på landbacken och sedan paddlar vi tillbaka till Sövde strand och vandrar åter till Äventyrscampen. En härlig naturupplevelse som passar alla både gammal och ung.

Meddela cirka vikt på deltagare så vi tar med passande flytvästar (0-40 kg) (40-60 kg) (60+ kg) . Tänk på att flytvästar är inte räddningväst utan flythjälp.

För skolklasser vill vi att det följer med 2-4 vuxna som ett extra stöd under kanotfärden. Är det blåsigt kan motvinden vara lite jobbig. Då kan det kännas lite extra tryggt för barnen att det är fler vuxna som kan stötta.
Från Äventyrscampen följer det med 2 st guider.

OBS! Simkunnighet är ett krav
Beräknad tidsåtgång cirka 4 timmar

  • Höghöjdsbana
    Vår höghöjdsbana är en, i Sverige, helt unik konstruktion. Den är 12 meter hög, består av tre nivåer och har totalt 36 olika stationer.
    Läs mer
  • Frisbeegolf
    Frisbeegolf
    Vår 18-korgs frisbeegolf har vi förlagt på historisk mark. Platsen har varit en hemlig flygbas (krigsflygplats nr. 2) under 2:a världskriget. Här var det 100 man förlagda som skötte Sveriges gränsbevakning. Frisbeegolfsbanan är ca 1,5 km lång.
    Läs mer
  • Backstapling
    Här gäller det att våga ta sig mot högre höjder. En efter en staplar man backen under sig och kommer högre och högre. Givetvis är Ni ordentligt säkrade och erfarna guider har säkert grepp om Er. När man tagit sig så högt upp det går kommer det verkliga eldprovet.
    Läs mer
  • Fotbollsgolf
    Fotbollsgolf
    Vår fotbollsgolfsbana är lite annorlunda. Banan har 18 hål och större delen av banan går i terräng runt om Äventyrscampen. Naturliga hinder i form av träd, grenar och stenar. Den är utmanande och rolig och amatören har lika stor vinstchans som fotbollsproffset.
    Läs mer

Äventyrscampen i Sövde

Snogeholmsvägen 1241-9
Golfbanan/reception: 0416-16086
Vid brådskande ärende:
0705-512512 (ej förfrågning/bokning)

Förfrågan/bokning

tel.nr: 0416-10611(växel)
Må-Fr 09:00-12:00
Mail: info@aventyrscampen.se

Öppettider

Event och arrangemang kan bokas Feb - Nov
Se dropin golfernas öppetider Se öppetider
Midsommarafton stängt!

Äventyrscampen i Sövde